Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asetarvike.com -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse myynti@asetarvike.com tai puhelimitse 0405401182

4. asetarvike.com ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy asetarvike.com vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta asetarvike.com -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Tarkemmat toimitusehdot
 

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


2. Toimitustavat

Posti

- Nouto valitsemastasi Postista

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. 

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

Ennakkomaksulla: 8,50 €

Postiennakolla:

alle 2 kg 11,00 €

2-5 kg 12,30 €

5-10 kg 13,55 €

10-15 kg 16,75 €

15-30 kg 21,80 €

Kaikkia tuotteita ei voi toimittaa Postin kautta, esim pitkät tuotteet, jotkut aseen osat ja tilavuudeltaan tai painoltaan suuret tilaukset. Tällaiset tilaukset lähetämme Matkahuollon kautta.

 

Matkahuolto

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta

Ennakkomaksulla: 9,50 €

Postiennakolla:

alle 2 kg 12,00 €

2-5 kg 13,30 €

5-10 kg 14,55 €

10-15 kg 17,75 €

15-30 kg 22,80 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta tai R-kioskista

Ennakkomaksulla: 11,00 €

Postiennakolla:

alle 2 kg 13,50 €

2-5 kg 14,80 €

5-10 kg 16,05 €

10-15 kg 19,25 €

15-30 kg 24,30 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä tai R-kioskista. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

 

Lunastamattomina palautuvista posti- ja bussiennakkolähetyksistä perimme aiheutuneet kulut tai vähintään 30 € asiakkaalta.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.


3. Maksutavat

Ennakkomaksu

Tilauksen jälkeen lähetämme laskun tuotteista sähköpostiinne

Posti- ja bussiennakko

Tilaus maksetaan pakettia noutaessa noutopisteeseen


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@asetarvike.com tai puhelimitse numeroon 0405401182

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen: 

asetarvike.com/LL Trading Oy, Rentukkatie 17 A 3, 90580 Oulu
 

Palautuksista perimme toimituskulut asiakkaalta.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: myynti@asetarvike.com tai soittamaan 0405401182.

 

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Erikoistilaustuotteilla ei kuitenkaan ole peruutusoikeutta. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti@asetarvike.com tai soittamalla 0405401182. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös asetarvike.com pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

 

7. Erikoistilaukset

Erikoistilaustuotteilla ei ole peruutus-, palautus eikä vaihto-oikeutta. Toimitusajat ovat viikosta ylöspäin riippuen miten tuotetta on saatavilla tukkureilla ja tehtaalla. Pidätämme oikeuden edellyttää käsirahan maksua ennen tilausta harkintamme mukaan.

 

8. Yhteystiedot

LL Trading Oy
Rentukkatie 17 A 3
90580 Oulu

puh. 0405401182

sähköposti: myynti@asetarvike.com